اولین ربات انسان‌نمای طبل‌زن دنیا را بشناسید توزیع دارو در موکب‌های مرز مهران ممنوع شد جزئیات انسداد مسیر‌های تونل توحید برای امشب دادستان تهران: شرکت‌های هواپیمایی مسئول تخلف در زمینه قیمت بلیت هستند هشدار سطح نارنجی برای سه استان شرقی کشور/ آماده باش کامل دستگاه‌های امدادی و خدماتی باستان‌شناسان به «قدیمی‌ترین سکونت‌گاه انسان در ایران» بازگشتند مهلت ۱۵ روزه دادستانی برای ساماندهی کالا‌های خطرناک دستگیری ۱۰ نفر از عاملان نزاع مسلحانه تربت‌حیدریه بازداشت جیب‌بر‌های زن پاکستانی توسط پلیس ایران/ زوار مراقب جیب‌بر‌ها باشند تخلف دو شرکت بزرگ توزیع برنج محرز شد شهادت محیط‌بان پارک ملی گلستان در درگیری با شکارچیان غیرمجاز انتشار تصویر جاسوس موساد که امروز اعدام شد/ روزبه وادی که بود؟ ماجرای مشکل حقوقی املاک آموزش و پرورش چیست؟ گرمازدگی باعث آسیب به اندام‌های حیاتی می‌شود محرومیت ۵۰ درصد موالید کشور از شیر مادر کشف ۳ ریزپرنده و کلت جنگی از سوداگر مرگ در پیشوا

جزییات طرح ساماندهی فرهنگیان غیررسمی

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش جزئیاتی از طرح ساماندهی نیروهای غیررسمی در آموزش‌وپرورش اعلام و تاکید کرد که همچنان مسیر جذب نیرو به آموزش و پرورش، دو دانشگاه تربیت معلم و شهید رجایی هستند.
تاریخ انتشار: ۲۱:۴۶ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱ - 2022 November 07
کد خبر: ۱۵۸۱۲۲

به گزارش راهبرد معاصر قاسم احمدی لاشکی درباره طرح ساماندهی نیروهای غیررسمی در آموزش‌وپرورش که در مجلس شورای اسلامی در جریان است توضیحاتی ارائه و اظهار کرد: این طرح در ردیف چهاردهم است که در کمیسیون آموزش تصویب شده و مدت زمان زیادی است که آن را در دستور گذاشته‌اند.

وی افزود: تمرکز این طرح بر ساماندهی نیروی انسانی و بنایشان بر این است که از این پس وقتی می‌خواهند آزمون استخدامی برگزار و طبق ماده ۲۸ اساسنامه دانشگاه فرهنگیان، فارغ‌التحصیلان لیسانس به بالاتر دانشگاه‌های دیگر را جذب کنند، امتیازاتی برای معلمان غیررسمی به جهت اینکه سال های سال خدماتی داشته و با آموزش و پرورش همکاری داشته‌اند درنظر بگیرند.

معاون حقوقی و امور مجلس وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه منتظریم مجلس نتیجه را به ما اعلام کند، درباره به‌کارگیری و اختصاص امتیاز ویژه به معلمان مدارس غیردولتی گفت: اکنون نمی‌توانیم به تفکیک اعلام کنیم؛ در طرح مذکور تمام معلمان غیررسمی ذکر شده‌اند و مانند دوره گذشته نیست که مشمولان با جزئیات و به تفکیک مشخص شده باشند. باید ببینیم این طرح در نهایت به کجا می‌رسد.

لاشکی تاکید کرد که همچنان مسیر جذب نیرو به آموزش و پرورش، دو دانشگاه تربیت معلم و شهید رجایی هستند و تمام همّ و غم ما هم همین است که نیرویی غیر از این مسیر پذیرش نشود. کسی که می‌خواهد معلم شود باید دوره چهارساله  معلمی در این دو دانشگاه را گذرانده باشد./ایسنا

مطالب مرتبط
ارسال نظر